TIBI SCOBIOLA | FINALIST VOCEA ROMANIEI | TIBI SCOBIOLA BAND

TIBI SCOBIOLA

FINALIST VOCEA ROMANIEI

TIBI SCOBIOLA BAND

TRUPA DE COVERURI PENTRU EVENIMENTE PRIVATE SI CORPORATE

Tibi Scobiola

Tibi Scobiola Band

Tibi Scobiola este finalist la Vocea Romaniei participa in toata tara la nunti, evenimente private si petreceri corporate.Cheama o voce a Romaniei la evenimentul tau !

M-am prezentat la audiţiile pe nevăzute cu o piesa foarte frumoasa, dar grea in acelasi timp, care se numeste Ordinary people  de la John Legend şi a reuşit să întoarca toate cele patru scaune ale juraţilor.

Vocea Romaniei: Tibi Scobiola, singurul concurent care a intors toate …

“Am ramas impresionat si ma bucur ca ai reusit sa interpretezi o astfel de piesa existenta de 2 ani in playlist-ul concursului si care nu a fost aleasa pana acum de niciun participant ! “  Horia Brenciu Click!

“Faptul că tu ai venit la acest concurs ne face o deosebită plăcere.Să ştii, orice ai alege, pe mine m-a uns pe suflet piesa asta, îţi multumesc foarte mult!”, mi-a spus Smiley, incercand să ma convingă sa intru in echipa lui, lucru care de altfel s-a si intamplat !

Cu toate ca am fost cel mai contestat participant , datorita publicului care m-a votat in fiecare editie pe locul intai si datorita unei foarte bune colaborari cu Smiley, am reusit sa  ajung sa cant in finala.

Vezi mai multe despre participarea mea la Vocea Romaniei.

TIBI SCOBIOLA BAND | TRUPA DE COVERURI

Participam in toata tara la petreceri si evenimente private, nunti, spectacole indoor si outdoor si punem la dispozitia clientilor un echipament de sonorizare performant, lumini de scena si Dj la un pret corect !

Pentru cei care nu ne cunosc, Tibi Scobiola Band a fost pioniera si deschizatoarea muzicii Live cover band in toate cluburile de house sau de muzica electronica din tara, printre care enumeram doar cateva din acestea: Club Heaven – Timisoara, Club Obsession – Cluj, Club Bamboo – Bucuresti / Brasov, Club Loft – Bucuresti, Club Fratelli – Bucuresti / Timisoara … etc     Inca din anul 2007 am venit pe piata cu un aer proaspat, un playlist cu piese si hit-uri internationale moderne prezente la radio in acea vreme, atunci cand in majoritatea cluburilor de muzica Live se ascultau in mare parte doar Oldie’s rock’n roll..etc

Repertoriul si atitudinea scenica sunt doua dintre atuurile noastre care au facut ca acestea sa devina o sursa de inspiratie si un exemplu pentru multe trupe de cover .

TIBI SCOBIOLA are in componenta band-ului 6 muzicieni de exceptie cu un palmares si o lista de colaborari impresionanta.

 

FORMATIE NUNTA

Participam in toata tara la petreceri si evenimente private, nunti, spectacole indoor si outdoor si punem la dispozitia clientilor un echipament de sonorizare performant, lumini de scena si Dj la un pret corect !

Oferim publicului pus pe distractie o performanta 100 % Live de cea mai buna calitate cu un playlist diversificat.                                                                                                                                                                                                                                                  Tibi Scobiola Band intr-o maniera proprie de interpretare si nu in ultimul rand cu o experienta Live de peste 20 de ani atat in tara cat si in strainatate, este considerata cea mai buna trupa cover din Romania.

Click aici pentru Formatie Nunta 

Vezi aici  PARTICIPAREA NOASTRA LA  “4 NUNTI SI-O PROVOCARE”

Afla ce spun si altii despre Tibi Scobiola !

Vrei sa ai cea mai tare distractie cu cea mai buna muzica la evenimentul tau?

Vrei ca tu si invitatii tai sa traiti cu adevarat o experienta 100% Live pusa in scena de o voce a Romaniei?

                 

Trimite mail aici si cheama-ne ACUM !

[contact-form-7 id=”168″ title=”Contact us”] Tags : tibi scobiola cover band  trupa live ana zorile se varsa botezuri nunti evenimente private, cluburi, petreceri de firma

Click aici pentru alte trupe

Structured Data, Review
Title: TIBI SCOBIOLA | FINALIST VOCEA ROMANIEI | TIBI SCOBIOLA BAND
Reviewed by Scobi on Jul 15
Rating: 5.0
Summary: TIBI SCOBIOLA BAND | FORMATIE NUNTA
Description: Formatie nunta | Trupa cover cunoscuta prin prezente televizate, participa la evenimente private si petreceri de firma.Distractie de neuitat alaturi de o voce a romaniei !

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *